Agenda

Home > Agenda


Cerca a l'agenda
22
novembre 2018

Museu d'Història de Cerdanyola-Ca n'Oliver
a les 18.30 h
Cerdanyola del Vallès  Exposicions   Públic General  Adults 


09
desembre 2018

Museu d'Història de Cerdanyola-Ca n'Oliver
A les 12 h
Cerdanyola del Vallès  Visites   Públic General  Adults 

Cada segon diumenge de mes el Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver ofereix als visitants la possibilitat de fer una visita guiada a


09
desembre 2018

Museu Palau Mercader
12h.
Cornellà de Llobregat  Visites   Públic General 

Visita comentada en la que es presenta la història de la finca Mercader i es descobreixen alguns dels espais de la planta noble, decorats segons el gust d¿una família aristocràtica de finals del segle XIX.


16
desembre 2018

Museu d'Història de Cerdanyola-Esglèsia Romànica de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes
Jornada de portes obertes de 10 a 14h Visita guiada a les 12 h. Cada tercer diumenge de mes està oberta al públic i a les 12 h s'hi fa una visita guiada gratuïta.
Cerdanyola del Vallès  Visites   Públic General  Adults 

Al fons de la vall de les Feixes del Parc Natural de la Serra de Collserola es troba Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes, una antiga


26
gener 2019

Fundació Palau
Fins al 09/06/2019.
Caldes d'Estrac  Exposicions   Públic General 

Chapeau! Una exposició dedicada als barrets i a tot allò que en un moment donat van representar, però sobretot una mirada estètica a un dels objectes d'indumentària immers en la moda més fascinants durant la primera mitat del segle XX, tot i que la seva existència es remunta segles i segles abans. Teòricament, aquesta seria la primera exposició, amb caràcter històric, retrospectiu i monogràfic, sobre el tema dels barrets feta mai a Catalunya i, també, a la resta de l'Estat Espanyol.


Veure més >>