Agenda

Home > Agenda > Exposicions

Andar Contigo. Rumbas para Loli. Pintura: Lídia Tur. Música: Pep Lladó

 
En curs

Museu del Càntir d'Argentona
Fins al 23/10/2011.
horari habitual del museu
Argentona  Exposicions  


ANDAR CONTIGO. Rumbas para Loli
PINTURES de Lídia Tur i MÚSICA de Pep Lladó

El Museu del Càntir exhibeix, a partir del dissabte 24 de setembre, l'exposició multidisciplinar de dos artistes argentonins, la pintora Lídia Tur i el músic Pep Lladó.
L'exposició abraça un total de 10 pintures que Lídia Tur ha fet inspirant-se en el treball musical de Pep Lladó: ''Andar Contigo. Rumbas para Loli''.
Pep Lladó, amb una gran trajectòria musical, destaca per haver estat teclista de Gato Pérez, haver creat la banda per excel·lència de la rumba catalana ''Ai, ai, ai'' i haver composat gran part de les cançons de la sèrie infantil ''Les tres bessones''. ''Andar Contigo'' és un dels seus darrers treballs, amb 10 cançons composades pel músic per tal de passar el dol de la desaparició de la seva companya Loli i posar en ordre els seus sentiments. Aquestes cançons estan penjades a la seva web per tal que tothom que ho desitgi les pugui escoltar. www.pepllado.com
Lídia Tur, pintora argentonina amb nissaga, ha volgut compartir amb Lladó aquest sentiment tot pintant, amb el seu estil dolç i alhora místic, 10 quadres d'una gran càrrega emotiva.
Veure les seves pintures tot escoltant les cançons d'en Pep, no ens deixarà indiferents, ans tot el contrari, ens posarà la pell de gallina!.

Destinatari

Tots els públics

Lloc

Museu del Càntir d'Argentona

Més informació

www.museucantir.org

Activitat accessible

si

Comparteix:


Preu

gratuït

Dades de contacte

fina carreras


Museu del Càntir d'Argentona

Plaça de l'Església 9
08310 ARGENTONA
937972152
correu@museucantir.org
http://www.museucantir.org