Agenda

Home > Agenda > Exposicions

Made in Sabadell

 
En curs

Museu d'Art de Sabadell
Fins al 01/07/2012.
Dimarts a dissabte, de 17 a 20 h; diumenges i festius, d'11 a 14 h; dilluns tancat.
Sabadell  Exposicions  


Els continguts de Made in Sabadell es centren en discernir quins fets, moments, idees, noms, donen representativitat a la nostra ciutat en comparació amb d'altres similars per mida i territori. Destacant les singularitats, de les característiques i dels fets rellevants. Es tracta de mostrar per què és coneguda la nostra ciutat i també per què es mereixeria ser coneguda; la capacitat de lideratge de Sabadell en els diferents àmbits.
La industrialització i concretament la indústria tèxtil llanera ha estat l'activitat econòmica principal durant més de 150 anys; ha estat l'eix vertebrador al voltant del qual han girat totes les activitats econòmiques de la ciutat i ha conformat la morfologia i el creixement urbanístic així com els costums i la idiosincràsia dels sabadellencs. La industrialització ha estat l'autèntic motor per la modernització de la nostra ciutat. Així doncs protagonitzarà l'exposició; a partir de la qual es desenvoluparan altres àmbits temàtics.

Conjuntament amb el Museu d'Història de Sabadell.

Programa

Amb activitats paral·leles: visites guiades, recorreguts, lectures dramatitzades, concerts, tallers per infants i per famílies, entre d'altres.

Lloc

Museu d'Art de Sabadell. Carrer Doctor Puig, 16

Activitat accessible

Comparteix:


Preu

entrada gratuïta

Dades de contacte

Engràcia Torrella


Museu d'Art de Sabadell

C. Doctor Puig, 16
08202 SABADELL
937257144
mas@ajsabadell.cat
http://museus.sabadell.cat