Agenda
La cuina de l'Art. Oli, sal i altres condiments, de la Fundación Hervás Amezcua
Museu de Gavà
Fins al 29/11/2015.
A les 12 h
Gavà
Exposicions
Públic General
És una exposició col·lectiva formada per pintura, escultura, fotografia i text, pensada i produïda - en exclusiva - amb la intenció de difondre i promoure l'obra dels creadors de l'àmbit artístic i literari que en formen part de la Fundació Hervás Amezcua.
La proposta d'aquesta edició vol aportar una mirada artística al món culinari - tot i que aquesta temàtica sigui vigent des de fa molts segles - donat que durant els darrers anys la gastronomia ha sobrepassat les parets del seu propi espai i s'ha transformat en un ens viu, amb una força aclaparadora i que és present a gaire bé qualsevol vessant del nostre àmbit.
Hi participen: Concha Ibáñez, Mercè Carbonell, Jesús Zori, Esther Xandri, Maite Marín, Ei PoiNT, Coia Boqueras, Adelaida Murillo, Mai Martín, Carme Riera, Carme Ollé, Borja Llopis, Viki Bassols, Ferran Soriano, Pura Navarro, Luisa García-Muro, Mariana Trinidad, A. Hervás Amescua, Margarida Garcia-Andreu, Paloma González Xavier Adroer, Manel Alonso, Núria Ruiz Castell.
Diumenge 18 d'octubre, a les 12 h, inauguració de l'exposició
Lloc
Al Museu de Gavà (plaça de Dolors Clua, 13-14)
Més informació
Activitat accessible
si
Plaça Dolors Clua 13-14
08850 GAVA
932639610
museu@gava.cat
http://www.patrimonigava.cat