Agenda

Home > Agenda > Notícies

Argillà Argentona 2017

Museu del Càntir d'Argentona
Fins al 09/07/2017.
Argentona  Notícies   Públic General 


El Museu del Càntir i l'Ajuntament d'Argentona es disposen a celebrar els dies 7, 8 i 9 del proper juliol una nova edició de ARGILLÀ ARGENTONA - FIRA INTERNACIONAL DE CERÀMICA. La fira d'Argentona està agermanada amb les que es fan a Aubagne (França) i a Faenza (Itàlia), pel que els participants en aquestes dues fires tenen prioritat per a participar a la fira d'Argentona. En aquesta edició Faenza i Itàlia seran, simultàniament, la ciutat i el país convidats, disposant d'un espai especial on exposar les seves produccions.

La fira d'aquesta edició vol consolidar el nou format i dates iniciat fa dos anys i que ja està donant millors resultats que quan la fira es feia a l'agost, si bé cal acabar de consolidar la nova proposta.


Ja està obert el període de sol·licituds per a nous participants per a participar a Argillà Argentona 2017 - Fira Internacional de Ceràmica, que finalitzarà el 31 de març.

Els nous ceramistes i terrissers que hi vulguin prendre part han d'adreçar al Museu del Càntir, entitat organitzadora, un formulari d'inscripció (que s'adjunta), 6 imatges de la seva obra, 1 imatge del lloc de venda i el CV professional.

La Fira se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de juliol, de 10 h del matí a 22 h del vespre (amb pausa de 14 h a 17 h), pels carrers centrals de la vila, amb demostracions de terrissa tradicional, tallers de torn i de rakú, mostra de cinema sobre ceràmica, exposicions de ceràmica contemporània, trepitjada de fang i altres.

Comparteix:


Museu del Càntir d'Argentona

Plaça de l'Església 9
08310 ARGENTONA
937972152
correu@museucantir.org
http://www.museucantir.org