Agenda

Home > Agenda > Dia Internacional dels Museus

DIM 2017 al Museu d'Art de Cerdanyola

 
En curs

Museu d'Art de Cerdanyola. Can Domènech
Fins al 21/05/2017.
De dijous a dissabte de 17 a 20 h, diumenges d'11 a 14 h.
Cerdanyola del Vallès  Dia Internacional dels Museus   Públic General  Nens/Nenes  Joves  Adults  Gent Gran  Famílies  Persones amb Discapacitats 


Una ocasió per descobrir l'edifici modernista original de l'arquitecte Gaietà Buïgas construït per ubicar el primer Teatre-Casino per als estiuejants de Cerdanyola, i posteriorment reformat pel seu nebot i també arquitecte Eduard M. Balcells amb l'objectiu de reconvertir-lo en casa d'estiueig (1905-1912). L'edifici es tornà a reformar, i des del 1961 va acollir els laboratoris farmacèutics Domènech fins a 1999, moment en el que va passar a mans de l'Ajuntament.

El museu es va inaugurar el 2009 i compta amb un fons variat dedicat als artistes vinculats a la ciutat, com ara Ismael Smith, Josep Llimona, Josep de Togores, Eduard Maria Balcells i Francesc Juventeny. Però sobretot destaquen el conjunt dels vitralls de les Dames de Cerdanyola, punt culminant del vitrall modernista català, que han estat recuperats i reubicats al seu lloc original i mostrats amb l'exposició permanent 'Del modernisme a l'art déco', juntament amb el fons del museu.

Jornada de Portes Obertes durant el cap de setmana del 18 al 21 de maig amb entrada lliure al museu.

Dades de contacte

romeromjm@cerdanyola.cat

Comparteix:


Activitat Gratuïta

Activitat Gratuïta


Museu d'Art de Cerdanyola. Can Domènech

C. de Sant Martí 88
08290 CERDANYOLA DEL VALLES
935914130
mac@cerdanyola.cat
http://www.cerdanyola.cat/mac