Agenda

Home > Agenda > Dia Internacional dels Museus

DIM 2017 al Museu d'Art de Cerdanyola

 
En curs

Museu d'Art de Cerdanyola. Can Domènech
Fins al 21/05/2017.
De dijous a dissabte de 17 a 20 h, diumenges d'11 a 14 h.
Cerdanyola del Vallès  Dia Internacional dels Museus   Públic General  Nens/Nenes  Joves  Adults  Gent Gran  Famílies  Persones amb Discapacitats 


Una ocasió per descobrir l'edifici modernista original de l'arquitecte Gaietà Buïgas construït per ubicar el primer Teatre-Casino per als estiuejants de Cerdanyola, i posteriorment reformat pel seu nebot i també arquitecte Eduard M. Balcells amb l'objectiu de reconvertir-lo en casa d'estiueig (1905-1912). L'edifici es tornà a reformar, i des del 1961 va acollir els laboratoris farmacèutics Domènech fins a 1999, moment en el que va passar a mans de l'Ajuntament.

El museu es va inaugurar el 2009 i compta amb un fons variat dedicat als artistes vinculats a la ciutat, com ara Ismael Smith, Josep Llimona, Josep de Togores, Eduard Maria Balcells i Francesc Juventeny. Però sobretot destaquen el conjunt dels vitralls de les Dames de Cerdanyola, punt culminant del vitrall modernista català, que han estat recuperats i reubicats al seu lloc original i mostrats amb l'exposició permanent 'Del modernisme a l'art déco', juntament amb el fons del museu.

Jornada de Portes Obertes durant el cap de setmana del 18 al 21 de maig amb entrada lliure al museu.

Comparteix:


Activitat Gratuïta

Activitat Gratuïta


Museu d'Art de Cerdanyola. Can Domènech

C. de Sant Martí 88
08290 CERDANYOLA DEL VALLES
935914130
mac@cerdanyola.cat
http://macerdanyola.wixsite.com/museuartcerdanyola-