Agenda

Home > Agenda > Dia Internacional dels Museus

DIM 2018 al Museu de Sant Boi de Llobregat

 
En curs

Museu de Sant Boi. Can Barraquer
a les 20 hores.
Sant Boi de Llobregat  Dia Internacional dels Museus   Públic General 


18 de maig de 2018. Dia internacional dels museus. El lema d'enguany és: Museus Hiperconectats, nous enfocaments, nous públics.

El Museu de Sant Boi, Tinta i Vi - Marta Arañó i les caves Montau de Sadurní (Begues), son tres institucions que ens hem conegut arrel de la participació a les formacions del Consorci de Turisme Baix Llobregat i la Certificació Biosphere.

D'aquesta connexió ha nascut aquest projecte de col·laboració entre les tres institucions: Tinta i vi, ens oferirà una exposició de quadres de l'Artista Marta Araño, fets amb tinta i vi i que girà al voltant de la mitologia grega, romana i el mon de la vinya, un taller per adults amb projeccions de la D.O. (per amabilitat de INCAVI) per conèixer tècnica artística aplicada als quadres i posar-la a la practica (no cal saber dibuixar) i es complementarà un tast de vins dirigit per l'Enòleg de les caves Montau de Sadurni (Begues), per saber quin gust la nostra obra d'art.

El Celler ens vendrà els vins que tastarem i ens farà un preu molt especial.

Inscripció

Cal inscripció prèvia. Activitat per a adults.

Reserves trucant al telèfon 936.309.642 (Museu de Sant Boi - Can Barraquer). L'horari per fer les reserves és de dimarts a divendres de les 17 a les 20 hores i dissabte al mati d'11 a 14 hores. O bé, per e-mail (museusantboi@gmail.com), indicant número d-assistents i telèfon de contacte (fins el divendres anterior a migdia).

Més informació

http://www.museusantboi.cat/tinta-i-vi-taller-tast-de-vins-dia-internacional-dels-museus/

Comparteix:


Preu

Preu 14 eur per persona.


Museu de Sant Boi. Can Barraquer

C. Pont, núm. 7
08830 SANT BOI DE LLOBREGAT
936351250
museu@santboi.cat
http://www.museusantboi.cat