Agenda

Home > Agenda > Dia Internacional dels Museus

1939, l'abans i el després. Commemoració dels 80 anys del final de la Guerra Civil a Manresa

 
En curs

Museu Comarcal de Manresa
Fins al 19/05/2019.
Dissabte de 10 a 14h i de 17 a 20h Diumenge de 10 a 14h
Manresa  Dia Internacional dels Museus   Públic General 


I en el mateix espai:

Guernica, Un gest per la Pau
Creació artística col·lectiva de joves de 4art d'ESO de cinc centres educatius de Manresa conduïda per l'artista Txema Rico dins del projecte Un gest per la pau
Un gest per la Pau està impulsat per les regidories d'Ensenyament, Cultura i Cooperació i dinamitzat per la Casa Flors Sirera i s'emmarca en el Pla d'Educació per al Desenvolupament que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Entre el soroll i el silenci. Els bombardejos franquistes a Manresa (1938-1939)
Projecció realitzada per Jorge Caballero i Laura Casaponsa sobre recerca i documentació de Joaquim Aloy i Pere Gasol, produït l'any 2005 amb la col·laboració del Departament de Relacions Institucionals i Participació, Programa per al Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya.

K.L. Reich: la veu de l'infern nazi
Mostra que ofereix una visió de conjunt de la novel·la autobiogràfica de l'escriptor manresà, que al llarg de quatre anys i mig va patir captiveri a Mauthausen i altres camps de concentració nazis.
L'exposició va ser produïda el 2012 per l'Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona amb el suport del Memorial Democràtic, (Generalitat de dCatalunya) amb motiu del centenari de Joaquim Amat-Piniella.

Exposició que forma part d'un projecte de col·laboració entre museus amb motiu dels 80 anys de la fi de la Guerra Civil, que té continuïtat en el web: www.diba.cat/web/1939-abans-i-després i també a #1939abansidesprés

Lloc

Museu Comarcal de Manresa

Més informació

httpp://www.museudemanresa.cat

Comparteix:


Activitat Gratuïta

Activitat Gratuïta


Museu Comarcal de Manresa

Via Sant Ignasi, 36-40
08241 MANRESA
938741155
museu@ajmanresa.cat
http://www.museudemanresa.cat