Agenda

Home > Agenda > Actes diversos

Magna Celebratio. Festival romà de Badalona

 
En curs

Museu de Badalona
Fins al 01/05/2022.
Dissabte matí i tarda i diumenge al matí.
Badalona  Actes diversos   Públic General 


Torna el festival romà de Badalona, la Magna Celebratio! Acosteu-vos al Museu i deixeu-vos transportar a la Baetulo romana amb les demostracions i recreacions de reconstrucció històrica, conferències i espectacles que us aproximaran a la vida quotidiana dels nostres avantpassats romans.

En aquesta edició el protagonisme recaurà en la indumentària dels romans que coneixereu tant a través de diferents activitats com de l'exposició Retalls de moda a Baetulo que es podrà veure, gratuïtament, a la sala d'exposicions temporals de la planta baixa del Museu des del 28 d¿abril fins al 29 de maig.

Tindreu, així, tots els elements al vostre abast per decidir si el retòric i pedagog llatí Quintilià tenia raó quan afirmava, ja fa més de 2.000 anys:
vestis virum reddit (la indumentària fa a l'home).

El festival és possible gràcies a la col·laboració i a la feina de molta gent, especialment del Grup de Reconstrucció Històrica de Badalona, vinculat al Museu. Aquesta associació està integrada per persones voluntàries, interessades en el coneixement de l'època romana a través de la reconstrucció de la vida quotidiana, i és la responsable de moltes de les recreacions i exhibicions que es poden veure durant el festival.

Lloc

Museu de Badalona
Pl. Assemblea de Catalunya, 1
Badalona 08911

Comparteix:


Activitat Gratuïta

Activitat Gratuïta

Dades de contacte

933 841 750


Museu de Badalona

Plaça Assemblea de Catalunya 1
08911 BADALONA
933841750
info@museudebadalona.cat
http://www.museudebadalona.cat