Agenda

Home > Agenda > Exposicions

Cecilia Morales. De l'Òxid a la Forma - Gravats

 
En curs

Museu del Càntir d'Argentona
Fins al 06/11/2022.
Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h Dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h Diumenges i festius d'11 h a 14 h
Argentona  Exposicions   Públic General 


El Museu del Càntir d'Argentona presenta aquesta tardor la nova col·lecció de gravats de l'artista Cecilia Morales.
L'acte inaugural serà el divendres 23 de setembre a les 19 h

Segons ens explica la pròpia artista, l'obra gràfica, des de gairebé totes les seves variants, s'assumeix sempre com a obra seriada i per això, moltes vegades és subestimat el seu valor artístic. Jo considero que una gran part de la riquesa de l'obra està en el procés creatiu que comporta la seva realització.

La meva intenció és la cerca d'aquest punt d'originalitat; amb variacions diverses que parteixen d'una mateixa matriu que mai deixa de transformar-se.
Ferros, coures, aluminis. Tots materials vius, que no sols estan subjectes a la seva pròpia forma o a la meva intervenció; sinó que també a la oxidació, al seu únic procés de deteriorament, i a vegades també a l¿accident, on tots plegats, formaran part del resultat final.

No hi ha volta enrere, la matriu inicial em dicta el camí. Les formes, els òxids, els àcids que hi incideixen i l'alteren creant un tot indivisible. Per a mi aquest procés és l'obra en sí mateixa, plasmar-ho en paper és només la seva conseqüència, un intent d'atrapar el que és efímer; d'aturar el temps.

Material

Gravat

Lloc

Museu del Càntir d'Argentona

Més informació

http://www.museucantir.org

Activitat accessible

Comparteix:


Durada

2 hores

Activitat Gratuïta

Activitat Gratuïta

Dades de contacte

Fina Carreras


Museu del Càntir d'Argentona

Plaça de l'Església 9
08310 ARGENTONA
937972152
correu@museucantir.org
http://www.museucantir.org