Palau Maricel

Home > Xarxa de museus > Museus locals > Palau Maricel - Informació general

El Palau de Maricel és un dels edificis més emblemàtics de Sitges. Integrat en el conjunt artístic i monumental de Maricel, també és conegut com Maricel de Terra, per diferenciar-lo del Museu, denominat també com Maricel de Mar.

El Saló d'Or, el Saló Blau, la Sala Capella, la Sala Vaixells, les terrasses o el claustre des d'on hi ha una esplèndida panoràmica del Mediterrani són els principals espais que estructuren el Palau. D'estol marcadament noucentista, les diferents sales es distingeixen per una decoració singular, que accentuen el seu caràcter.

El Palau té actualment una triple funció: d'una banda, és seu d'esdeveniments institucionals i culturals de notable relleu en la vida cívica i
cultural de Sitges, com concerts, conferències o presentacions. Per una altra part, alguns dels seus espais acullen esdeveniments d'organitzacions i empreses, que en lloguen el seu ús, així com casaments civils. I, per últim, les sales, la terrassa i el claustre són accessibles a les visites guiades que Museus de Sitges organitza cada diumenge. Durant els mesos d'estiu, el programa de visites s'amplia.

Categories

Art

Instal·lacions

Auditori/Sala d'actes.

Serveis

Activitats culturals: visites guiades, tallers, música ....
Lloguer de sales.

Carrer Fonollar, s/n
08870 SITGES
938940364
museusdesitges@diba.cat
http://www.museusdesitges.cat