Agenda

Home > Agenda > Sortides

Els Castells de la vall del Loira

 
En curs

Museu Torre Balldovina
Fins al 05/11/2012.
Santa Coloma de Gramenet  Sortides  


Ruta cultural de quatre dies (cinc nits) en autocar per la Vall del Loira, regió del centre de França, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO per tot el conjunt de castells i monuments conservats a les dues ribes de riu. Aquestes edificacions i una refinada gastronomia local fan d'aquest indret un viatge privilegiat.

Destinatari

Públic General

Programa

Dimecres 31 d'octubre: sortida a les 20.25 h de Barcelona. Viatge en tren durant la nit, en cabines per a 4 persones. Arribada a Orléans el dijous 1 de novembre, a les 8:37 h.
Del dijous 1 al diumenge 4 de novembre visitarem les tres ciutats més importants, els seus centres històrics i els seus monuments, d'una gran riquesa arquitectònica, «Ciutats d'Art i Història»; i els castells reials que escenifiquen la història de França: Orléans, Tours, Blois i els castells de Chambord, Amboise, Blois, Clos Lucé i Chenonceau.
Diumenge 4 de novembre: desplaçament a Orléans i sortida a les 20.23 h en tren direcció Barcelona. Viatge en tren durant la nit, en cabines per a 4 persones. Arribada a Barcelona el dilluns 5 de novembre, a les 8.05 h.

Més informació

http://www.gramenet.cat/index.php?id=6989

Monitoratge

Comparteix:


Durada

4 dies / 5 nits


Museu Torre Balldovina

Pl. Pau Casals, s/n.
08922 SANTA COLOMA DE GRAMENET
933857142
museutorreballdovina@gramenet.cat
http://museu.gramenet.cat/