Museu de Badalona

Home > Xarxa de museus > Museus locals > Museu de Badalona - Agenda

El diamant de Badalona

 
En curs

Museu de Badalona
Fins al 15/03/2020.
Obert de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20 h; diumenges de 10 a 14 h.
Badalona  Exposicions   Públic General 


La fàbrica de l'Anís del Mono és una de les més antigues que funcionen a Badalona, i el seu producte un dels més coneguts i apreciats arreu del món. La famosa etiqueta que l'identifica porta la data de 1870 -encara que, probablement, la producció es va iniciar abans- i, per tant, el 2020 celebrarà el 150è aniversari.

Amb aquest motiu, el Museu presenta una petita exposició que posa de relleu la imatge de l'Anís del Mono, el primer que es va envasar en una ampolla diamantada, que moltes altres marques imitarien ben aviat. També s'hi podrà veure la relació amb el moviment modernista, i conèixer altres begudes que s'elaboraven a la fàbrica de Badalona.

Durant l'acte d'inauguració tindrà lloc la presentació del llibre Anís del Mono desde 1870, una obra editada per la Fundación Osborne, profusament il·lustrada amb fotografies inèdites d'Antonio Guillén, que repassa la història de la marca, explica el mètode d'obtenció de l'anís i la importància de la fàbrica badalonina, capdavantera en el seu sector.

Lloc

Museu de Badalona
Pl. Assemblea de Catalunya, 1
08911 BADALONA

Més informació

https://www.museudebadalona.cat/esdeveniment/el-diamant-de-badalona/

Comparteix:


Activitat Gratuïta

Activitat Gratuïta

Dades de contacte

933 841 750