Oferta pedagògica

Home > Oferta pedagògica - Cercador > Arts plàstiques i aplicades (pint., ceràmica, etc)

Viure l'art: Expressar amb el tacte i les textures (Antoni Cumella)

Museu de Granollers
Escoles de Granollers: Horari lectiu, de gener a juny. Escoles Vallès Or. i altres comarques: Horari lectiu, de setembre a desembre. Hores convingudes.
Granollers  Arts plàstiques i aplicades (pint., ceràmica, etc)  EI  EP: CI  EP: CM  EP: CS 


Expressar amb el tacte i les textures. Antoni Cumella, reconegut ceramista granollerí, té una interessant mostra de la seva obra al Museu de Granollers. En aquest taller se'ns ofereix l'oportunitat de conèixer-la una mica més de prop i d'experimentar amb el fang fent un treball de textures inspirat en la natura.
Activitat: treball amb fang

Taller de fang. Escoles de Granollers: Horari lectiu, de gener a juny. Escoles Vallès Or. i altres comarques: Horari lectiu, de setembre a desembre

Programa

Viure l'art és una proposta de tallers de plàstica estructurats a partir de diferents moviments artístics i/o artistes. Es pretén que els alumnes experimentin, juguin i gaudeixin fent les seves pròpies obres. Després d'oferir unes nocions molt bàsiques dels moviments i dels artistes, l'objectiu és adquirir agilitat amb els diferents materials, mitjans i aptituds visuals i despertar interès per l'art.

Objectius

Activitat al voltant del ceramista granollerí Antoni Cumella (1913-1985). A partir del modelat es treballaràn les textures, tot jugant, tocant i experimentant amb el fang. A partir de l'apropament a la vida i obra d'Antoni Cumella es prepararà a l'alumne perquè l'emoció davant l'obra d'art sigui més intensa mitjançant el treball al taller de modelat. Adquirir agilitat i seguretat amb els materials, mitjans i aptituds; crear interés per realitzar bé el treball; potenciar el gust per l'estètica; i valoració de la qualitat del treball tant del resultat final com del procés d'elaboració, són aspectes que es treballaràn durant el taller.
Igualment, s'observaràn els diferents tipus de ceràmica que ens envolten, des de la més quotidiana a la més artística, i, a través d'ella conèixer la nostra història.

Inscripció

Contacte per fer el taller entre setembre i desembre: Agnès Ferrer, Tel. 938498895 i 628027054

Crèdits

ORGANITZACIÓ: MUSEU DE GRANOLLERS
GESTIONA: ASSOCIACIÓ CULTURAL

Més informació

http://www.museugranollers.org
http://www.acgranollers.com/index.php?id=309

Monitoratge

Un monitor per cada 15 alumnes.

Comparteix:


Durada

120

Participants

Grup classe.

Preu

3'5 EUR. per alumne.

Dades de contacte

Per fer-l'ho de gener a juny: Carme Bonada.Tel. 93 844 30 27 Feiners de 9 a 14 h.


Museu de Granollers

Carrer d'Anselm Clavé, 40-42
08401 GRANOLLERS
938426840
museu@ajuntament.granollers.cat
http://www.museugranollers.cat