Oferta pedagògica
Taller. Una recepta prehistòrica: un àpat artesà i natural
Museu d'Història de Sabadell
Cal concertar dia i hora
Sabadell
Prehistòria i arqueologia
Tots els nivells
L'agricultura era una de les activitats més importants entre les comunitats prehistòriques. La tria de llavors per a la sembra, l'emmagatzematge del gra per a èpoques de males collites eren primordials per a la supervivència del grup. Es treballa de forma pràctica els processos per a la obtenció d'aliments: mòlta de blat amb un molí manual, preparació de la massa amb la farina obtinguda i fruits secs i cocció de les galetes en un forn de lloses, per menjar-les cobertes de mel.
Cal dur roba que es pugui embrutar. Activitat subjecta a les condicions meteorològiques. Es demana puntualitat. El professorat ha d'assistir a la sessió amb els alumnes.
Objectius
Conèixer la forma de vida domèstica en la prehistòria.
Conèixer especialment el procés de transformació de la farina en època prehistòrica.
Valorar les diferents formes de vida i alimentació.
Lloc
MHS
Inscripció
MHS
Pagament
Transferència bancària
Monitoratge
Sí.
2 hores
Màxim 25 alumnes.
109,45 EUR. per sessió fins desembre 2004
Montse Mallol. Tel 93 727 85 55. De 9 a 15 h.
C. de Sant Antoni, 13
08201 SABADELL
937278555
mhs@ajsabadell.cat
http://museus.sabadell.cat