Oferta pedagògica

Home > Oferta pedagògica - Cercador > Ciències socials, història i etnologia

El món mariner d'Emerencià Roig

Museu de Maricel
De l'1 d'octubre al 15 de juny: de dimarts a divendres, de 10 a 13:30 h i de 15 a 18:30 h ; dissabtes, de 10 a 19 h.; diumenges, de 10 a 14 h. Del 15 de juny al 30 de setembre: de dimarts a diumenge, de 10 a 14h i de 17 a 21 h.
Sitges  Ciències socials, història i etnologia   Casals d'estiu  Cicles formatius  EA  EP  EP: CM  ESO  ESO: 1r. cicle  ESP  Esplais 


Visita i comentari de la Col·lecció Marinera d'Emerencià Roig del Museu Maricel: aproximació al món del mar i dels homes que viuen en ell. Tot a partir de la revisió de la seva magnífica col·lecció integrada per vaixells en miniatura, ormeigs, quadres de marina, elements gràfics, estris del mar (nusos, malles de xarxa, rampugalls, nanses, etc.) i espècimens de flora de la costa catalana.

Possibilitat d'activitats alternatives combinades per desdoblar els grups. Com a complement de l'activitat es poden realitzar tallers, visites comentades i teatralitzades als Museus de Sitges.

Destinatari

Educació primària: cicle mitjà i superior. Educació secundària obligatòria. Educació secundària postoblogatòria. Cicles formatius. Educació d'adults. Centres d'esplai. Casals d'estiu.

Material

Un dossier didàctic de continguts i activitats dirigit al professor que sol·liciti la visita.

Monitoratge

Sí.

Comparteix:


Durada

45 minuts, aproximadament.

Participants

25 alumnes per grup.

Preu

1,50 EUR./alumne. Entrada combinada: 3 EUR./alumne. Entrada gratuïta per als grups de primària.

Dades de contacte

Servei Pedagògic. Tel. 93 894 03 64 . De dilluns a divendres de 8 a 14 h.


Museu de Maricel

carrer Fonollar, s/n
08870 SITGES
938940364
museusdesitges@diba.cat
http://www.museusdesitges.cat