Oferta pedagògica

Home > Oferta pedagògica - Cercador > Ciències socials, història i etnologia

Visita teatralitzada: Pel forat del pany

Museu Romàntic Can Llopis
De l'1 d'octubre al 15 de juny: de dimarts a divendres, de 10 a 13:30 h.; dissabtes, de 10 a 13 h.; diumenges, de 10 a 14 h. Del 15 de juny al 30 de setembre: de dimarts a diumenge, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.
Sitges  Ciències socials, història i etnologia   Casals d'estiu  Cicles formatius  EA  EP  EP: CM  ESO  ESO: 1r. cicle  ESP  Esplais 


Visita teatralitzada al Museu Romàntic per a públic escolar on l'alumne pot immergir-se en aquell temps. Saber com es vivia en aquella època, com era un dia en la vida dels seus habitants, quins objectes usaven, com eren les relacions familiars..., convertint-se en un convidats de la família. En aquest cas, el teatre, funciona com a eina pedagògica i ens permet introduir de forma més lúdica aspectes socials, històrics, polítics... és a dir, aconseguim reproduir una petita porció d'història de forma més realista. El fil argumental de la visita convertirà els alumnes en els convidats de la família i entre els amos i els criats, el grup recorrerà les parts públiques i les més íntimes de la casa. L'activitat segueix el currículum escolar i està emmarcada dintre de l'àrea del Coneixement del medi social i cultural. Tot i que segueix la mateixa idea, saber com es vivia a mitjans del segle XIX, els conceptes que es tracten varien en funció de l'edat del grup.

S'ofereix també la possibilitat de veure la Col·lecció de Nines Lola Anglada, una de les més importants d'Europa. Activitats alternatives i/o visites combinades per desdoblar els grups.

Destinatari

Educació primària: cicle mitjà i superior.Educació secundària obligatòria. Educació secundària postoblogatòria. Cicles formatius. Educació d'adults. Centres d'esplai. Casals d'estiu.

Material

Un dossier didàctic de continguts i activitats dirigit al professor que sol·liciti la visita.

Monitoratge

Sí.

Comparteix:


Durada

1 hora i 30 minuts, aproximadament.

Participants

25 alumnes per grup.

Preu

129 EUR. per grup.

Dades de contacte

Servei Pedagògic. Tel. 93 894 03 64 . De dilluns a divendres de 8 a 14 h.


Museu Romàntic Can Llopis

Carrer Sant Gaudenci, 1
08870 SITGES
938942969
museusdesitges@diba.cat
http://www.museusdesitges.cat