Oferta pedagògica

Home > Oferta pedagògica - Cercador > Arts plàstiques i aplicades (pint., ceràmica, etc)

Viure l'art: Expressar invisibles (Antoni Tàpies)

Museu de Granollers
Escoles de Granollers: Horari lectiu, de gener a juny. Escoles Vallès Or. i altres comarques: Horari lectiu, de setembre a desembre
Granollers  Arts plàstiques i aplicades (pint., ceràmica, etc)  EP: CM  EP: CS 


Moviment: art informal; autor: Antoni Tàpies (1923)
Ens apropem a l'art informal de la mà d'Antoni Tàpies. Observem i ens preguntem el què de l'obra abstracta, la interpretació d'una sèrie d'intencions totalment espontànies. Experimentem amb la matèria, busquem ritmes de colors, dibuixem gestos, en definitiva, intentem expressar un món interior. Aprenem a valorar les sensacions que ens provoca l'art abstracte. Farem una pintura d'acció, experimentant amb materials diversos, amb signes, lletres i símbols.

Taller de pintura en acció. Escoles de Granollers: Horari lectiu, de gener a juny. Escoles Vallès Or. i altres comarques: Horari lectiu, de setembre a desembre

Programa

Viure l'art és una proposta de tallers de plàstica estructurats a partir de diferents moviments artístics i/o artistes. Es pretén que els alumnes experimentin, juguin i gaudeixin fent les seves pròpies obres. Després d'oferir unes nocions molt bàsiques dels moviments i dels artistes, l'objectiu és adquirir agilitat amb els diferents materials, mitjans i aptituds visuals i despertar interès per l'art.

Objectius

Ens aproparem a l'art informal de la mà d'Antoni Tàpies (1923). Mirarem i ens preguntarem sobre l'obra abstracta, la interpretació d'una sèrie d'intencions totalment espontànies. Inventarem amb la matèria, buscarem ritmes de colors, dibuixarem gestos, tot per expressar un món interior. Descobrirem que allò que fem ens provoca una sèrie de reaccions i que tots en som espectadors d'una manera diferent. Ens adonarem que l'art no figuratiu ens desconcerta i aprendrem a valorar les sensacions que ens desperta. Farem una pintura d'acció, tocarem i experimentarem materials diversos, utilitzarem signes, lletres i símbols.

Inscripció

Contacte per fer el taller entre setembre i desembre: Agnès Ferrer, Tel. 938498895 i 628027054

Crèdits

ORGANITZACIÓ: MUSEU DE GRANOLLERS
GESTIONA: ASSOCIACIÓ CULTURAL

Més informació

http://www.museugranollers.org
http://www.acgranollers.com/index.php?id=309

Monitoratge

Un monitor per cada 15 alumnes.

Comparteix:


Durada

120

Participants

Grup classe.

Preu

3'5 EUR. per alumne.

Dades de contacte

Per fer-l'ho de gener a juny: Carme Bonada.Tel. 93 844 30 27 Feiners de 9 a 14 h.


Museu de Granollers

Carrer d'Anselm Clavé, 40-42
08401 GRANOLLERS
938426840
museu@ajuntament.granollers.cat
http://www.museugranollers.cat