Oferta pedagògica
Menjar com abans
Museu d'Història de Cerdanyola-Ca n'Ortadó
Segons demanda
Cerdanyola del Vallès
Ciències socials, història i etnologia
EI
Activitat de descoberta dels aliments d'abans en contraposició al menjar actual i a les grans superficies. Importància del cereal com a centre de la dieta mediterrania. Taller d'elaboració de pa.
Aquesta activitat està subvencionada per als centres de Cerdanyola
Material
Dossier per al professorat
Objectius
· Utilitzar i aplicar nocions elementals relacionades amb el temps passat i present.
· Apropar-se a la història de Cerdanyola.
· Descobrir el principal aliment (el pa) dels pobles mediterranis i altres aspectes relacionats amb el menjar.
Lloc
Museu A. Ortadó - R. Maymó
Lloc de trobada
Museu A. Ortadó - R. Maymó
Plaça de Sant Ramon, 23 - 24
Pagament
En el moment de l'activitat
Monitoratge
Sí
1 hora
grup classe
50 euros/grup
Vanessa Parra, 93 692 33 22. Laborables de 9 a 15 h.
Plaça de Sant Ramon, 23-24
08290 CERDANYOLA DEL VALLES
936923322
museucanoliver@cerdanyola.cat
www.museucanoliver.cat