Oferta pedagògica

Som el que hem menjat. Història de l'alimentació a Terrassa

Museu de Terrassa
A concretar amb el grup.
Terrassa  Temes diversos   Batxillerat  Cicles formatius  EA  ESO 


El recorregut permet conèixer la història de l'alimentació, els hàbits, els aliments, la conservació del menjar, els productes típics de la
nostra contrada, cocció dels productes, com i on han menjat els nostres avantpassats i alguns dels espais de Terrassa relacionats amb
aquesta temàtica.
El punt de partida serà a l'antic mercat medieval de la plaça Major (actual plaça Vella). Passarem pel Centre d'Interpretació de la vila
medieval de Terrassa per conèixer la fresquera i el forn de pa del 1839, per fondes, cafès, colmados i restaurants de diferents èpoques.
I acabarem el recorregut al Mercat de la Independència.
Parlarem de la introducció d'alguns aliments al llarg de la història després de la descoberta de nous països o gràcies a rutes comercials
o ...

Objectius

- Apropar-se a la història de l'alimentació i de la nutrició
- Conèixer els aliments: història, nutrients, conservació, coccions...
- Descobrir els espais de la ciutat que han estat relacionats amb l¿alimentació al llarg de la història.

Lloc

Es desenvolupa per diversos espais del centre de Terrassa

Lloc de trobada

Plaça Vella

Inscripció

Cal trucar al 93 739 70 72, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h o enviar un correu electrònic a museuterrassa@terrassa.cat

Pagament

A determinar.

Crèdits

Organitza: Museu de Terrassa

Més informació

https://www.terrassa.cat/visites-itineraris-i-tallers

https://www.terrassa.cat/documents/12006/332702/2018_37_Sucar-hi.pdf/9319f27c-ba6e-4d7a-980c-1dfda34c3d97

Activitat accessible

Monitoratge

Comparteix:


Durada

2 h

Participants

30 persones com a màxim

Preu

62 EUR/grup

Dades de contacte

Marta de Juan Castella


Museu de Terrassa

Casa Soler i Palet. Carrer de la Font Vella, 28
08221 TERRASSA
937397072
museudeterrrassa@terrassa.cat
http://www.terrassa.cat/museu