Arxius i documentació

Home > Arxius i documentació > Centre de Documentació del Museu d'història de la Immigració de Catalunya

Centre de Documentació del Museu d'història de la Immigració de Catalunya

Museu d'Història de la Immigració de Catalunya. Masia de Can Serra
Sant Adrià de Besòs  Centre de Documentació 


La documentació relacionada amb la immigració es va produint cada dia i en espais molt diversos. El fet migratori és multidisciplinar i abraça àmbits tan diversos com l¿habitatge, la llengua, la gastronomia, l¿urbanisme, els mitjans de transport, la música¿ Això provoca que el material documental es produeixi de forma molt dispersa i en conseqüència que també es reculli de forma molt irregular. El nostre centre de documentació vol recuperar tot aquest material, no de forma presencial sinó com a espai de recursos. D¿aquesta manera totes aquelles persones que volen fer investigació o tinguin interès general en algun tema relacionat amb el fet migratori a Catalunya, podran, mitjançant el nostre equipament, localitzar el material i accedir-hi.

El material de consulta

Documentació divulgativa-científica: estudis, treballs de recerca, material fotogràfic, demogràfic, cinematogràfic en matèria d¿immigració a Catalunya.
Material testimonial: Qüestionaris de memòria oral dels protagonistes a partir dels eixos temàtics de la col·lecció permanent.


I si vols deixar la teva experiencia migratoria com a fons del MhiC, omple un questionari que ens pots demanar per mail (les dades personals són confidencials).

Comparteix:


Museu d'Història de la Immigració de Catalunya. Masia de Can Serra

Ctra. de Mataró, 124
08930 SANT ADRIA DE BESOS
933812606
mhic@sant-adria.net
http://www.mhic.net