Agenda

Home > Agenda > Visites

Visita Tematica

 
En curs

Museu del Traginer. Col·lecció Antoni Ros
Fins al 16/01/2015.
De dimarts a dissabte, de 10h a 13h i de 15h a 17h, Diumenges i Festius 10h a 14h, Dilluns Tancat.
Igualada  Visites   Públic General 


Visita lliure:
El visitant passa les portes de la Masia de Cal Merdetes, lloc on s'ubica el Museu, s'endinsa en un viatge pel temps al llarg de les tres plantes del Museu de forma lliure i reviu el que va ser i significar la figura del traginer a casa nostra. La guia del Museu fa una breu introducció al principi de la visita per tal de contextualitzar-la i també es fa l'explicació de l'última sala del Museu, dedicada a l'obra escultòrica del Sr. Antoni Ros, traginer, col·leccionista i escultor.

Visita Col·lectiva (Comentada):
De la mà de la guia del Museu, el grup s'endinsa cap a l'Antiga Masia de Cal Merdetes, lloc on es troba el Museu del Traginer i on anirem descobrint: l'Evolució del Transport, des del trineu primitiu fins a la invenció de la Roda; veurem els oficis antics que giraven a l'entorn del món dels traginers: el carreter, el baster, el ferrador, el manescal, entre d'altres; podrem veure guarniments de treball i de luxe, així cóm una àmplia representació de carros i carruatges d'arreu del món! La visita acabarà amb l'explicació de l'última sala, dedicada a l'obra escultòrica del Sr. Antoni Ros, fundador del museu, escultures treballades amb elèctrodes i soldadura.

Durada: 1,30h aprox.
Preu: 3Eur (mínim 15 persones)

Complements de la visita:
- Passi d'una petita filmació (durada: 20 mins) dels Tres Tombs d'Igualada de l'any 1961, any en que s'enganxa la Diligència Igualada amb un tir per a 9 animals espectacular!!
- Servei d'assessorament turístic.
Des del Museu del Traginer, s'ofereix la possibilitat d'informar i assessorar a aquells grups que desitgin complementar la visita al Museu amb d'altres punts d'interès turístic de la nostra comarca.
- Servei de Restaurant:
Menús especials per als grups del Museu.

Lloc

Museu del Traginer d'Igualada

Més informació

http://www.museudeltraginer.com

Comparteix:


Durada

Durada: 1h aprox.

Preu

Preu: Adults 4eur, reduccions cal Consultar.