Agenda

Home > Agenda > Tallers

Taller familiar Juga amb la Història: Fem paper artesanal!

 
En curs

Centre d'interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata
Fins al 29/10/2018.
Diumenge 28 d'octubre a les 12:00
Ripollet  Tallers   Famílies 


Juga amb la història: Fem paper artesanal!
Diumenge 28 d'octubre a les 11:30 h al CIP Molí d'en Rata. Taller familiar de Juga amb la història Fem paper artesanal!. Vols celebrar l'any del llibre, coneixent la forta tradició paperera de Ripollet? Descobreix l'artista que portes dins i fabrica el teu paper!
Inscripció prèvia fins al 26 d'octubre al CIP, via telefònica al 93 594 60 57 o via e-mail molidenrata@ripollet.cat. Preu de l'activitat: menors de 5 anys preu 1,50 EUR/ a partir de 5 anys preu 4EUR

Objectius

Totes les activitats proposades consten d'una part més teòrica, en la que presentem el moviment artístic, l'època històrica, l'artista o més significatiu de l'activitat, i a continuació es realitza amb tota la família, una manualitat i/o taller.

Programa

El Juga amb la Història és un programa adreçat a públic familiar que funciona des de l'any 2006 i està plenament consolidat. Es realitza cada darrer diumenge de mes a les 12.00 del migdia els mesos de gener a maig, octubre i novembre. La intenció és apropar la història, l'art i el patrimoni als mes menuts a través de tallers, però sempre, en companyia de les seves famílies, i realitzant-ho d'una manera lúdica i divertida.


Per garantir un bon tracte i gaudiment de l'activitat, és per a grups reduïts, amb un màxim de 25 participants més les seves famílies, i per aquest motiu, es recomana fer la inscripció prèvia durant la mateixa setmana del taller.

Lloc

A les instal·lacions del CIP Molí d'en Rata
C/Molí d'en Rata, 1
(08291) Ripollet

Inscripció

Inscripció prèvia fins al 26 d'octubre al CIP, via telefònica al 93 594 60 57 o via e-mail molidenrata@ripollet.cat. Preu de l'activitat: menors de 5 anys, preu 1,50EUR / a partir de 5 anys preu 4EUR

Pagament

Pagament en efectiu el mateix dia del taller.

Més informació

http://cipmolidenrata.ripollet.cat/wordpress/cat=1

Activitat accessible

Sí.

Comparteix:


Durada

2 hores

Preu

Menos de 5 anys preu 1,5EUR / a partir de 5 anys preu 4EUR

Dades de contacte

93 594 60 57