Centre d'interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata

  Facebook   Twitter   YouTube   Instagram
Home > Xarxa de museus > Museus locals > Centre d'interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata - Informació general

El Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata forma part del Patronat Municipal de Cultura i és l'equipament municipal destinat a la recerca, conservació, gestió i difusió del patrimoni de Ripollet. El seu màxim objectiu és oferir als ciutadans l'oportunitat d'entendre i d'identificar-se amb Ripollet i amb tot allò que l'ha anat conformant, donant resposta a les necessitats culturals i educatives de la vila, a partir d'un espai que pretén ser un centre viu i de referència per al patrimoni i la identitat col·lectiva, entesa en un sentit ampli i integrador per a tothom.

Categories

Etnologia Biogràfic Art Ciència i Tècnica Història

Altres seus

El Centre d'Interpretació del Patrimoni (CIP) és un edifici construït l'any 2007 que disposa de dues sales d'exposicions: la primera exhibeix part de la col·lecció permanent i la segona acull exposicions temporals de llarga durada, sempre de temàtica local. També consta d'una sala de conferències, una sala de tallers polivalent, un espai de suport als tallers, una sala de reserva i diversos magatzems.

El Molí d'en Rata és un antic molí fariner hidràulic rehabilitat l'any 2005, que forma part del complex cultural Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata.

Instal·lacions

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda.
Auditori/Sala d'actes.
Aula-taller.
Sala d'exposicions temporals.

Serveis

Activitats culturals: visites guiades, tallers, música ....
Arxiu històric.
Llibreria - Botiga.
Lloguer de sales.
Servei de conservacio i restauració.
Serveis pedagògics i educatius.

C. Molí d'en Rata, 1
08291 RIPOLLET
935946057
molidenrata@ripollet.cat
http://cipmolidenrata.ripollet.cat/wordpress/?cat=1