Museu d'Història de Sabadell

Home > Xarxa de museus > Museus locals > Museu d'Història de Sabadell - Oferta Pedagògica

Taller. Una recepta prehistòrica: un àpat artesà i natural

Museu d'Història de Sabadell
Cal concertar dia i hora
Sabadell  Prehistòria i arqueologia   Tots els nivells 


L'agricultura era una de les activitats més importants entre les comunitats prehistòriques. La tria de llavors per a la sembra, l'emmagatzematge del gra per a èpoques de males collites eren primordials per a la supervivència del grup. Es treballa de forma pràctica els processos per a la obtenció d'aliments: mòlta de blat amb un molí manual, preparació de la massa amb la farina obtinguda i fruits secs i cocció de les galetes en un forn de lloses, per menjar-les cobertes de mel.

Cal dur roba que es pugui embrutar. Activitat subjecta a les condicions meteorològiques. Es demana puntualitat. El professorat ha d'assistir a la sessió amb els alumnes.

Objectius

Conèixer la forma de vida domèstica en la prehistòria.
Conèixer especialment el procés de transformació de la farina en època prehistòrica.
Valorar les diferents formes de vida i alimentació.

Lloc

MHS

Inscripció

MHS

Pagament

Transferència bancària

Monitoratge

Sí.

Comparteix:


Durada

2 hores

Participants

Màxim 25 alumnes.

Preu

109,45 EUR. per sessió fins desembre 2004

Dades de contacte

Montse Mallol. Tel 93 727 85 55. De 9 a 15 h.