Botiga

Home > Botiga - Publicacions

Museu Arxiu Municipal de Calella Josep M. Codina i Bagué
Calella  Butlletí 

Informació d'activitats, exposicions temporals, concerts, viatges, etc.


Museu del Càntir d'Argentona
Argentona  Llibre 

Llibre escrit per Emili Sempere i amb fotografies d'en Joaquim Castells i Matias Briansó. Parla de les diferents tipologies de càntirs i altres atuells per a l'aigua.


Museu de Badalona
Badalona  Dossier 

Debats i ponències presentats a la taula rodona celebrada el novembre de 1996 amb els resultats de les darreres investigacions sobre conjunts materials d'època romana tardana i de l'alta edat mitjana (segles IV-X), a la costa mediterrània peninsular i les Balears, tant els centres urbans com els assentaments rurals.


Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu
Cardedeu  Llibre 

Recull de poemes sobre Nadal


Museu d'Història de Cerdanyola-Ca n'Ortadó
Cerdanyola del Vallès  Revista 


Museu Palau Mercader
Cornellà de Llobregat  Catàleg 

Diferents models de càntirs; cada un d'un any diferent (des de 1951 fins a l'any 2000), posats a la venda el dia de Sant Domènec, conformen la col.lecció de càntirs de l'any del museu. Cada model pertany a una localitat diferent (no tan sols de Catalunya, sinó també de la resta de l'estat espanyol)


Museu de Gavà
Gavà  Revista 

"El territori d'Eramprunyà entre els segles X i XIII". Recull la tesi doctoral de la Dra. Sanahuja sobre la història del terme d'Eramprunyà.


Museu de Granollers
Granollers  Llibre 

Llibre sobre l'habitat medieval i modern al Vallès Oriental.


Museu de Ciències Naturals de Granollers
Granollers  Catàleg 

índex. Presentació. El triàsic: un període poc conegut de la història de la vida. Els fòssils i el seu context. Història de la Terra. La Terra abans del triàsic. L'excavació i la recuperació de l'amfibi del Montseny Parotosuchus sp. La Terra al triàsic. Evolució dels laberintodonts. Què va passar després del triàsic fins als nostres dies.


Museu Torre Balldovina
Santa Coloma de Gramenet  Llibre 

Diferents models de samarretes dels diferents cartells de la Festa del Càntir i la Fira (diferents anys)


Museu de les Mines de Cercs
Cercs  Quaderns 

Pins amb forma de càntir (seguint els models de la col.lecció del càntir de l'any, des de l'any 1951 fins al 2008)


Thermalia. Museu de Caldes de Montbui
Caldes de Montbui  Llibre 


Museu de Sant Boi de Llobregat. Serveis tècnics
Sant Boi de Llobregat  Llibre 

Memòries d'un pagèsMuseu de Terrassa. Castell Cartoixa Vallparadís
Terrassa  Catàleg 

Contingut: article de fons, catàleg de les obres exposades, bibliografia.


Museu de Terrassa. Casa Alegre de Sagrera
Terrassa  Catàleg 

Contingut: dos articles de fons, catàleg de les masies de Terrassa. Fotografies en color.


Museu Molí Paperer de Capellades
Capellades  Llibre 


Museu Comarcal de Manresa
Manresa  Guia 

Guia didàctica de la col.lecció "Un Museu per Aprendre", núm. 4.


Museus de Martorell. Museu Municipal Vicenç Ros
Martorell 

Reproducció a escala d'una àmfora de vi del tipus Pascual amb la marca M.PORCI (Marcus Porcius), nom del propietari de les vinyes o del


Museus de Martorell. L'Enrajolada, Casa Museu Santacana
Martorell  Llibre 

Prosa/poesia. Premi anual


Museu Municipal Joan Abelló
Mollet del Vallès  Llibre 

Dedicat a l'interpretació del simbolisme dels murals que decoren la casa-museu de Joan Abelló. Text en català i castellà. Làmines i fotografies en color i blanc i negre.


Museu del Prat. Sala d'exposicions. Cèntric Espai Cultural
El Prat de Llobregat  Butlletí 

Butlletí naturalista del delta del Llobregat que publica investigacions sobre els sistemes naturals del delta del Llobregat. Recull d'informes, dossiers i dictàmens relacionats amb la gestió d'aquest territori. Publica també articles sobre altres zones humides de l'àmbit mediterrani (Ver Spartina 2)


Museu municipal de Molins de Rei
Molins de Rei  Llibre 

Forma part de les publicacions del museu relacionades amb la història local, el patrimoni històric i arqueològic del municipi i les col·leccions del museu. Nº 7


Museu Municipal Castell (MMUC)
Rubí  Llibre 

Estudi del teatre local


Museu de Mataró. Can Serra Història de la Ciutat
Mataró  Catàleg 

Publicació amb gràfics i fotografies dels 150 anys de ferrocarril a Catalunya.


Museu d'Art de Sabadell
Sabadell  Butlletí 

En el marc del intercanvis uclturals Catalunya /Roine Alps. Il.lustracions en B/N, il.lustracions en color.


Museu d'Història de Sabadell
Sabadell  Quaderns 

Història i descripció de l'edifici i resultat de les diverses excavacions arqueològiques.


Centre Jujol - Can Negre
Sant Joan Despí  Catàleg 

Catàleg de l'obra de l'arquitecte Jujol


Museu del Cau Ferrat
Sitges  Fitxes 

Fitxa col.leccionable sobre una peça concreta de la col.lecció. A la fitxa hi ha una foto il.lustrant la peça objecte d'estudi, la informació tècnica sobre la obra i el comentari històric, social i artístic. Fitxes editades: Vitrall dels profetes. Finals del segle XIX. Magdalena penitent amb la creu, de Doménikos Theotokolpoulos El Greco. Les llàgrimes de sant Pere, per Doménikos Theotokopoulos El Greco. Autoretrat amb xalinai boina, per Ramon Casas Arqueta de noces, finals del segle XIV Bailaora flamenca, per Manolo Hugué


Museu de Maricel
Sitges  Fitxes 

Fitxa col.leccionable editada en quatricomia ambla fotografia il.lustrant la peça, fitxa tècnica i descripció històrico-artística. Fitxes editades: Maternitat, de Joaquim Sunyer Taules de la Nativitat i la Ressurrecció del Retaule de Plat trípode. Col.lecció precolombina. Al.legoria de la 1a. Guerra Mundial de Josep Maria Sert.


Museu Romàntic Can Llopis
Sitges  Fitxes 

Fitxa col.leccionable sobre diferents peces del museu, editada en quatricomia amb la foto il.lustrant la peça objecte d'estudi, fitxa tècnica i descripció històrico-artística. Història evolutiva de la nina/Nines de fusta/nines de cera/nines de paper/nines de porcellana/etc. Les peces editades sobre les col.leccions del Museu Romàntic són: Ventall oriental Cadira amb braços Nina de porcellana


VINSEUM. Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
Vilafranca del Penedès  Revista 

Revista sobre cultura amb articles molt diversos, des d'investigació tècnica a creació poètica El disseny de la revista és molt cuidat i ha rebut nombrosos premis Laus


Museu de Premià de Dalt
Premià de Dalt  Revista 

Publicació trimestral. Cada número treballa a l'entorn d'una temàtica local d'interés històric i s'hi aporta informació documental i gràfica. Hi ha tambè referència puntual de tots els actes i programacions que giren entorn del museu.


Museu de l'Estampació de Premià de Mar
Premià de Mar  Llibre 


Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Igualada  Catàleg 

Recorregut per l'antiga adoberia de Cal Granotes on s'explica el procés de fabricació de la pell per a sola, emprat abans de la mecanització de la indústria, concretament, la fase preindustrial.


Casa Museu Verdaguer
Folgueroles  Quaderns 

Quadern didàctic i guia per al professor amb propostes didàctiques per treballar Verdaguer a nivell de primer i segon cicle ESO. Com a material complementari hi ha una maleta didàctica que es troba als Centres de Recursos Pedagògics d'Osona.


Museu Municipal de Nàutica del Masnou
El Masnou  Llibre 

Publicació local que ha tingut dues èpoques: -PRIMERA ÈPOCA: entre els anys 1990-2002 (números 1-25) tractava exclusivament temes de nàutica, era editada pel Museu Municipal de Nàutica i recollia articles d'autors diversos. -SEGONA ÈPOCA: Des de l'any 2002 (a partir del número 26) és un monogràfic sobre temes històrics o artístics amb un únic autor, producte de la Beca de Recerca Local del Masnou. Es pot trobar digitalitzada a: http://www.elmasnou.cat/temes/cultura/arxiu/arxiu-municipal-publicacions


Museu d'Arenys de Mar. Museu Marès de la Punta
Arenys de Mar  Butlletí 

Petit quadern sobre l'activitat marinera d'Arenys de Mar de finals del s. XVIII i segle XIX amb articles sobre: L'Estudi de Pilots també conegut com a Escola Nàutica d'Arenys de Mar, les drassanes d'Arenys de Mar i les mostres d'art popular relacionats amb la mar, els exvots i les caixes de mariner conservats al Museu.


Museu d'Arenys de Mar. Museu Mollfulleda de Mineralogia
Arenys de Mar  Llibre 

Informació de tots els minerals que es troben al territori espanyol, de les mines i les poblacions on es poden trobar, el llibre està il.lustrat amb fotografies de diferents minerals.


Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
L' Hospitalet de Llobregat  Dossier 


Museu Arxiu de Vilassar de Dalt
Vilassar de Dalt  Llibre 

La publicació és el recull dels textos, dibuixos i fotografies de l'exposició: Evolució dels enterraments al Maresme. De la prehistòria a l'època medieval inaugurada el diumenge 22 de desembre del 2002.


Fundació Palau
Caldes d'Estrac  Llibre 


MEL. Museus d'Esplugues de Llobregat. Museu Can Tinturé i Museu de Ceràmica La Rajoleta
Esplugues de Llobregat  Acta 


Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Terrassa  Revista 

Exposicions del CDMT: balanç de 10 anys. Eulàlia Morral Estampats dels segles XVIII i XIX: escenes, paisatges i missatges. Laura Ciampini L'armari de l'home del segle XVIII. Mª José Vela Bosses de mà: luxe en petit format. Sílvia Carbonell Homenatge a Denise Sarrault. Catherine Ormen Neederlands Textielmuseum, Tilburg. Carin Reinders Novetats biblioteca 99


Museu Arqueològic de L'Esquerda
Roda de Ter  Llibre 


Museu de l'Art de la Pell. Col·lecció A. Colomer Munmany
Vic  Catàleg 

Catàleg en motiu de l'exposició l'Adob de la Pell a Vic, formada per fotografies antigues i actuals del proces d'adob de pell a la ciutat de Vic.


Museu Arqueològic i Paleontològic de Moià
Moià  Llibre 


Museu del Ter
Manlleu  Llibre 

Els macroinvertebrats aquàtics són poc coneguts, exceptuant els sabaters que llisquen damunt la pel·lícula d'aigua, i les fases aèries d'alguns, com els acolorits espiadimonis. Altres macroinvertebrats només corresponen al domini dels pescadors de truita, com les efímeres i les dragues o cuques de capsa, que ells fan servir d'esquer, o dels especialistes en recerca folklòrica, com és el cas de les nàiades. Hi ha una gran diversitat d'invertebrats, que per si mateixos posseeixen un valor incalculable i, a més, serveixen com a indicadors de qualitat de l'aigua de rius i zones humides de tot el món. En aquest manual es descriu com fer una anàlisi de la presència i abundància dels macroinvertebrats aquàtics, essencial per a l'avaluació de l'estat ecològic dels ambients aquàtics. Es posen com a exemple estudis portats a terme des del Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis - Museu Industrial del Ter a la comarca d'Osona des de l'any 2002 i a la Costa Brava des del 2003, entre d'altres.


Museu de la Pagesia
Castellbisbal  Catàleg 

El catàleg dóna continuïtat al de "Les exposicions del Patrimoni 2013": és la segona part dels catàlegs de les exposicions fetes amb motiu de la commemoració de l'Any del Patrimoni de Castellbisbal. L'obra inclou el material gràfic i documental de l'exposició "Centenari del Futbol a Castellbisbal", on es mostra la història d'aquesta emblemàtica entitat; i d'"Esteve Sala, el geni de l'hostaleria", personatge il·lustre a Castellbisbal, emprenedor en el món de l'hostaleria i president del Futbol Club Barcelona.


Cerca a la botiga