Botiga

Home > Botiga - Publicacions

Museu Arxiu Municipal de Calella Josep M. Codina i Bagué
Calella  Butlletí 

Informació d'activitats, exposicions temporals, concerts, viatges, etc.


Museu del Càntir d'Argentona
Argentona  Catàleg 


Museu de Badalona
Badalona  Llibre 

Divertit recull d'anècdotes badalonines, des de final del segle passat, que l'autor ha aconseguit escorcollant la seva memòria i la d'amics i coneguts, i rastrejant les publicacions locals, per on hi desfilen tot un seguit de personatges de Badalona des de Pompeu Fabra, Enric Borràs o el Mestre Pich Santasusana, alcaldes i regidors, fins a figures populars, com en Robin, en Camarcó, en Panchito, en Palla, en Xarxes, el Marraco, en Jalencas, el Bisonte, etc. Inclou un índex de noms (176 entrades).


Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu
Cardedeu  Llibre 

Historia de l'Església de Sta. Maria de Cardedeu i resultats de l'excavació de l'absis de l'església.


Museu d'Història de Cerdanyola-Ca n'Ortadó
Cerdanyola del Vallès  Revista 


Museu Palau Mercader
Cornellà de Llobregat  Catàleg 

Diferents models de càntirs; cada un d'un any diferent (des de 1951 fins a l'any 2000), posats a la venda el dia de Sant Domènec, conformen la col.lecció de càntirs de l'any del museu. Cada model pertany a una localitat diferent (no tan sols de Catalunya, sinó també de la resta de l'estat espanyol)


Museu de Gavà
Gavà  Llibre 

Llibre i mapa. Llibre format per un mapa a escala 1:50.000 i una guia en què es descriuen les trenta-tres unitats de vegetació reflectides al mapa i aporta algunes claus per esbrinar com actuen els diferents factors condicionants de la distribució de la vegetació.


Museu de Granollers
Granollers  Llibre 

Llibre sobre l'habitat medieval i modern al Vallès Oriental.


Museu de Ciències Naturals de Granollers
Granollers  Butlletí 

El Museu de Granollers-Ciències Naturals edita, des de l'any 2001, la revista Cynthia, que d'ara en endavant funciona com el butlletí informatiu del projecte del Catalan ButterflyMonitoring Scheme (CBMS). Aquesta revista inclou un resum dels resultats de la temporada, fotos en color de papallones, seccions sobre aspectes diversos de l'ecologia de les espècies catalanes (biologia d'una papallona, fitxa d'identificació, novetats, etc.).


Museu Torre Balldovina
Santa Coloma de Gramenet  Llibre 

L'obra està pensada en tres volums. Aquest primer, se centra en els precedents. És, doncs, la història de la guerra i del control del territori en el que serien, al capdavall, les terres catalanes, però abans que els catalans existissin com a tals.


Museu de les Mines de Cercs
Cercs  Quaderns 

Pins amb forma de càntir (seguint els models de la col.lecció del càntir de l'any, des de l'any 1951 fins al 2008)


Thermalia. Museu de Caldes de Montbui
Caldes de Montbui  Llibre 


Museu de Sant Boi de Llobregat. Serveis tècnics
Sant Boi de Llobregat  Llibre 

Radiografia del Sant Boi de finals del segle XV


Museu de Terrassa
Terrassa  Catàleg 


Museu de Terrassa. Castell Cartoixa Vallparadís
Terrassa  Catàleg 

Contingut: article de fons, catàleg de les obres exposades, bibliografia.


Museu de Terrassa. Casa Alegre de Sagrera
Terrassa  Catàleg 

Contingut: dos articles de fons, catàleg de les masies de Terrassa. Fotografies en color.


Museu Molí Paperer de Capellades
Capellades  Quaderns 

Recopilació de les comunicacions presentades a la Jornada Tècnica celebrada el 25 de novembre de 1993 al Museu Molí Paperer de Capellades en la qual hi participaren fabricants i recuperadors de paper, professors de la Universitat Politècnica de Catalunya i arxivers.


Museu Comarcal de Manresa
Manresa  Dossier 

Reproduccions en blanc i negre de postals antigues, corresponents als anys vint, de diferents indrets de Badalona.


Museus de Martorell. Museu Municipal Vicenç Ros
Martorell 

Làmina 45,5x33,2cm. Edició facsímil patrocinada per l'Ajuntament de Martorell, amb motiu de l'exposició Martorell, a tot tren (22/4 al 23/5/1999), en commemoració del 150è aniversari del ferrocarril Barcelona-Mataró (1848-1999).


Museus de Martorell. L'Enrajolada, Casa Museu Santacana
Martorell 

Làmina. 31x40,9cm. El Martorell de Jaume Amat. Col.lecció de dibuixos de Jaume Amat i Bargués. Núm. 8. Dibuix de 1990. Edició de l'Ajuntament de Martorell, amb motiu de la inauguració de la sala d'exposicions permanent sobre el Pont del Diable, als jardins de les restes de l'ermita de Sant Bartomeu.


Museu Municipal Joan Abelló
Mollet del Vallès  Llibre 

Llibre que es centra en la figura de Joan Abelló i el seu interès en la ciutat de Girona. Més de 40 reproduccions de la seva obra en color


Museu del Prat. Sala d'exposicions. Cèntric Espai Cultural
El Prat de Llobregat  Butlletí 

Butlletí naturalista del delta del Llobregat que publica investigacions sobre els sistemes naturals del delta del Llobregat. Recull d'informes, dossiers i dictàmens relacionats amb la gestió d'aquest territori. Publica també articles sobre altres zones humides de l'àmbit mediterrani (Ver Spartina 2)


Museu municipal de Molins de Rei
Molins de Rei  Catàleg 

Catàleg de l'exposició del mateix nom, organitzada pel Museu Municipal, on es van presentar els fons del Museu Municipal, de la Biblioteca de Catalunya i del Museu Federic Marès de Barcelona.


Museu Municipal Castell (MMUC)
Rubí  Llibre 

Estudis d'immigració estrangera


Museu de Mataró. Can Serra Història de la Ciutat
Mataró  Revista 

Articles de ciències naturals de la comarca del Maresme


Museu d'Art de Sabadell
Sabadell  Catàleg 

En el marc dels intercanvis culturals Catalunya / Roine Alps. Il.lustracions en color. Mides 27 x 21 cm.


Museu d'Història de Sabadell
Sabadell  Catàleg 

Vol donar a conèixer un aspecte de la història que ha estat cabdal per a la ciutat de Sabadell: el treball tèxtil de les dones. Es tracta de presentar no tan sols el treball tèxtil, sinó altres aspectes que feien referència a les condicions d'aquest treball, la vida associativa, de lleure o de formació


Centre Jujol - Can Negre
Sant Joan Despí  Llibre 

Recorregut pels moments i fets més significatius del segle passat o de l'actual.


Museu del Cau Ferrat
Sitges  Fitxes 

Fitxa col.leccionable sobre una peça concreta de la col.lecció. A la fitxa hi ha una foto il.lustrant la peça objecte d'estudi, la informació tècnica sobre la obra i el comentari històric, social i artístic. Fitxes editades: Vitrall dels profetes. Finals del segle XIX. Magdalena penitent amb la creu, de Doménikos Theotokolpoulos El Greco. Les llàgrimes de sant Pere, per Doménikos Theotokopoulos El Greco. Autoretrat amb xalinai boina, per Ramon Casas Arqueta de noces, finals del segle XIV Bailaora flamenca, per Manolo Hugué


Museu de Maricel
Sitges  Dossier 

Dossier sobre la col.lecció d'aquest museu


Museu Romàntic Can Llopis
Sitges  Catàleg 


VINSEUM. Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
Vilafranca del Penedès  Llibre 

Estudi del retaule de la Mare de Déu, gòtic (1459), exposat al Museu


Museu de Premià de Dalt
Premià de Dalt  Revista 

Publicació trimestral. Cada número treballa a l'entorn d'una temàtica local d'interés històric i s'hi aporta informació documental i gràfica. Hi ha tambè referència puntual de tots els actes i programacions que giren entorn del museu.


Museu de l'Estampació de Premià de Mar
Premià de Mar  Llibre 


Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Igualada  Catàleg 

Recorregut per l'antiga adoberia de Cal Granotes on s'explica el procés de fabricació de la pell per a sola, emprat abans de la mecanització de la indústria, concretament, la fase preindustrial.


Casa Museu Verdaguer
Folgueroles  Llibre 

Biografia completa sobre Verdaguer escrita amb un estil assequible, va acompanyada de valuosos documents gràfics, una extensa cronologia i una antologia de textos del poeta.


Museu Municipal de Nàutica del Masnou
El Masnou  Llibre 

Publicació local que ha tingut dues èpoques: -PRIMERA ÈPOCA: entre els anys 1990-2002 (números 1-25) tractava exclusivament temes de nàutica, era editada pel Museu Municipal de Nàutica i recollia articles d'autors diversos. -SEGONA ÈPOCA: Des de l'any 2002 (a partir del número 26) és un monogràfic sobre temes històrics o artístics amb un únic autor, producte de la Beca de Recerca Local del Masnou. Es pot trobar digitalitzada a: http://www.elmasnou.cat/temes/cultura/arxiu-municipal-del-masnou/arxiu-municipal-publicacions


Museu d'Arenys de Mar. Museu Marès de la Punta
Arenys de Mar  Butlletí 

Petit quadern sobre l'activitat marinera d'Arenys de Mar de finals del s. XVIII i segle XIX amb articles sobre: L'Estudi de Pilots també conegut com a Escola Nàutica d'Arenys de Mar, les drassanes d'Arenys de Mar i les mostres d'art popular relacionats amb la mar, els exvots i les caixes de mariner conservats al Museu.


Museu d'Arenys de Mar. Museu Mollfulleda de Mineralogia
Arenys de Mar  Llibre 

Informació de tots els minerals que es troben al territori espanyol, de les mines i les poblacions on es poden trobar, el llibre està il.lustrat amb fotografies de diferents minerals.


Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya. Espai d'Història
L' Hospitalet de Llobregat  Opuscle 


Museu Arxiu de Vilassar de Dalt
Vilassar de Dalt  Llibre 

La publicació és el recull dels textos, dibuixos i fotografies de l'exposició: Evolució dels enterraments al Maresme. De la prehistòria a l'època medieval inaugurada el diumenge 22 de desembre del 2002.


Fundació Palau
Caldes d'Estrac  Llibre 

LLibre sobre el primer festival de poesia que es va celebrar a Caldes d'Estrac


MEL. Museus d'Esplugues de Llobregat. Museu Can Tinturé i Museu de Ceràmica La Rajoleta
Esplugues de Llobregat  Acta 


Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Terrassa  Llibre 

Adolf Mas i Ginestà (1861-1936), va ser un dels principals fotògrafs de l¿època del Modernisme. Amb la seva tècnica minuciosa va aconseguir donar una visió molt detallada de la decoració de l¿època en tota la seva esplendor i complexitat. A través d¿aquestes fotografies s¿observa el protagonisme excepcional que va tenir el tèxtil en els interiors. Gairebé tots els professionals més destacats del moviment són presents en les imatges de Mas: de Gaudí a Homar, passant per Domènech i Montaner, Puig i Cadafalch, Sagnier, Masó, Vidal, Riquer, Vancells o Busquets.


Museu Arqueològic de L'Esquerda
Roda de Ter  Llibre 


Museu de l'Art de la Pell. Col·lecció A. Colomer Munmany
Vic  Assaig 

Assaig sobre les màscares en la Commedia dell'Arte en motiu de l'exposició de màscares còmiques.


Museu Arqueològic i Paleontològic de Moià
Moià  Llibre 


Museu del Ter
Manlleu  Llibre 

Al llarg de la història i fins avui, les grans ciutats han crescut eminentment amb l'arribada de nova població. Aquesta realitat que resulta inqüestionable quan ens referim a les grans metròpolis és de fet extrapolable a les agrupacions urbanes de menys dimensió. Nouvinguts a la ciutat. La construcció urbana de Manlleu, 1900-2005, de l'historiador Pere Casas i de l'arquitecte Carles Crosas explica, en el context local d'una ciutat com Manlleu, la relació que s'estableix entre el progressiu creixement i desenvolupament de la ciutat durant el segle XX i els fluxos migratoris que s'han esdevingut al llarg d'aquest període. Un treball i enfocament que aporta perspectives innovadores en un moment en què Manlleu s'està plantejant nous reptes relacionats amb les dificultats generades pels processos migratoris contemporanis.


Museu de la Pagesia
Castellbisbal  Llibre 

Estudi paleontològic del municipi de Castellbisbal.


Cerca a la botiga