Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya

  Facebook   Twitter   YouTube   Instagram
Home > Xarxa de museus > Museus locals > Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya - Exposició permanent

A Casa Espanya l'exposició permanent 'L'Hospitalet: un indret, una història'. La mostra està estructurada en tres períodes cronològics que responen a la lògica de l'evolució interna de la ciutat i faciliten una lectura temàtica sobre economia, demografia, política, societat civil i quotidianitat. Aquesta exposició és una història coral en què s'ha volgut donar prioritat al territori i a les persones per sobre de les gran obres. És per això que en aquesta mostra no hi ha grans obres, pero sí l'explicació del perquè la ciutat és així.

L'Hospitalet del segle XX
Aquesta exposició també vol ser un homenatge a totes les dones i els homes que han contribuït a fer de L'Hospitalet la ciutat viva, acollidora, oberta, crítica, participativa i vigorosa que és avui dia, però sobretot, als que van lluitar per la democràcia i van sacrificar la vida i la llibertat en el marc de la lluita antifranquista.

També s'ofereix la possibilitat de visitar el Museu secret, un espai pensat per mostrar al públic alguns dels magatzems on es conserven col·leccions que formen part del patrimoni i de la memòria de l'Hospitalet.

C. Joan Pallarés, 38
08901 HOSPITALET DE LLOBREGAT, L'
934036110
cultura.museu@l-h.cat
http://www.museul-h.cat

La mirada tàctil